Omgeving van de vakantiewoning

Hoe is de omgeving van de vakantiewoning?

De woning ligt aan de rand van een klein dorpje,  Casal de Travancinha , met zicht op de  Serra da Estrela, de hoogste bergketen van het vasteland van Portugal . Het is gelegen op een privé domein van meer dan 8ha, middenin de natuur.

Natuur, rust en ruimte zijn dé kernwoorden die de omgeving het best omschrijven. Naast een geweldige ligging is het hier heerlijk vertoeven en kunt u het buitenleven optimaal beleven mede door de zuivere lucht en fantastische vergezichten. De rust met enkel het geluid van vogeltjes en krekels. Puur natuur op zijn best.

Je kan op het domein wandelingen maken en natuurlijk is er plek genoeg voor de kinderen om te spelen of te ravotten. Maar er zijn ook plekjes waar u een boek kan lezen in de schaduw van een oude eik of  u kan mediteren op een stukje pre historische rots of samen met het gezin lekker picknicken in het gras. Hier kan het!

Rondom het gastenverblijf is er een grasveld, een ruim terras, zwembad met ligzetels, Poolhouse met schaduw luifel, BBQ terras.

Kom ons ontdekken en geniet van wat ons gastenverblijf te bieden heeft.

Mocht u nog vragen hebben , dan horen wij het graag. (contacteer ons)

[videopress mQ5vKI0t]