Logeren bij belgen vakantie bij Vlamingen in Portugal

Logeren bij Vlamingen in Portugal.

U bent op de juiste plaats om de perfecte vakantiewoning te huren voor uw volgende vakantie.
Logeren bij Belgen in een exclusieve vakantievilla gelegen in het midden van Portugal. Rust midden in een prachtige natuurlijke omgeving met zicht op de hoogste bergketen van Portugal.

Na meer dan 40 jaar in het Oost Vlaamse Hamme gewoond te hebben en meer dan 20 jaar beiden als zelfstandige gewerkt te hebben, hebben we besloten om onze zelfstandige activiteiten op te gegeven en een nieuw rustiger leven te beginnen. Het gestresseerde leven en het nooit gedaan hebben gevoel werd ons net iets te sterk. We gingen onze droom achterna om een vakantiewoning in Portugal uit te baten om Belgische / Vlaamse gasten te kunnen ontvangen. Meer info & foto’s

logeren bij Belgen in Portugal

Onze vakantiewoning is van alle comfort en gemak voorzien: een volledig uitgeruste keuken, iedere slaapkamer zijn eigen badkamer, een ruime woonkamer, een overdekt privé terras, groot zoutwater zwembad. M.a.w rust, ontspanning en privacy gegarandeerd. We zijn aangesloten op TV-Vlaanderen zodat u al uw vertrouwde zenders kan ontvangen als u daar zin in heeft. Voor de kinderen hebben wij een playstation 2 met verschillende spelletjes van 3 tot +16 jaar. Mocht het een keertje regen dan kan je je binnen ook lekker ontspannen. Logeren bij Belgen, uw vertrouwde omgeving, maar dan in Portugal.

Wil je logeren bij Belgen in Portugal bekijk onze beschikbaarheid en prijzen van onze vakantiewoning . Onze villa is gelegen in Casal de Travancinha een klein dorpje ongeveer 200 km van Porto luchthaven in het hart van Portugal. Op een goede 2 uur rijden zit je middenin de natuur waar de stilte je overvalt op een privé domein van meer dan 83.000 m².

De meeste Belgen die in Portugal logeren willen natuurlijk ook de lekkere Portugese wijnen proeven. Onze villa ligt in de DAO streek ten zuiden van de Douro vallei. Wij kunnen u een wijnroute voorstellen waar u in alle rust langs kleine en grotere wijnboeren kan langsgaan en de uitstekende wijnen van de DAO streek kan proeven.

Wil je logeren bij Belgen en onze vakantievilla huren? Klik dan hier en bekijk de beschikbaarheid.

De charme van logeren bij Vlamingen, is op vakantie zijn maar toch thuis voelen.

Wij hopen u kortelings te mogen verwachten in onze villa en zullen je verwelkomen met Vlaamse gastvrijheid. Vakantiewoning slaapkamer