Kindvriendelijke vakantiewoning met privaat zwembad gezinsvakantie

Zin in een kindvriendelijke ontspannen week? 

Ons vakantiehuis is te huur per week, van zaterdag naar zaterdag.

Het vakantiehuis kan u huren voor maximum 6 personen, ideaal voor een gezin met 1.2.3 of 4 kinderen . De kinderkamers zijn afgescheiden van de kamer van de ouders zodat elk zijn privacy heeft. Vanop het overdekt terras heeft u perfect zicht op het zwembad zodat u uw kinderen veilig in het oog kan houden. De kinderkamer komt ook uit op het overdekt terras, dus als uw kind overdag of zelf ‘s avonds rust, heeft u direct toegang tot de kamer zelfs van buiten uit als u dat wenst.

Op één van de kamer is er indien gewenst ook LED-nachtverlichting. De tuin is groot en het grootste gedeelte is kort gemaaid zodat de kinderen er zonder zorgen kunnen op spelen, voetballen, .. en toch heeft u ook hier weer vanuit het terras overzicht op uw spelende kinderen.kinderen

Ons zwembad is verlicht en desgewenst kan u zwemmen tot laat in de avond, wij hebben geen vaste zwem uren, u bent vrij om te zwemmen wanneer u dat zelf wenst ..  Aan het zwembad heeft u een buitendouche met koud en warm water, zodat zelfs voor de kleinste een douche nemen na of voor het zwemmen aangenaam is.

Mocht het weer effe tegenzitten dan zijn er in het vakantiehuis een aantal gezelschapsspelletjes aanwezig, een TV met TV Vlaanderen (ketnet, VTMkzoom, nickelodeon, disney, enz) of ze kunnen spelen met de Playstation 2 . Wi-Fi is eveneens aanwezig in alle kamers.

Wij hopen u verblijf met uw familie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen en mocht u specifieke wensen hebben, dan horen wij het graag.

 

Logeren bij Belgen in een luxe vakantievilla met groot zout water zwembad. 

Kijk naar onze beschikbaarheid en prijzen van onze luxe villa met zwembad. Centraal gelegen in het midden van Portugal (Beiras). De ideale uitvalbasis om het groene hart van Portugal te bezoeken of gewoon een weekje luilekker te ontspannen.

Recent Posts

    Recent Comments

    Geen reacties om te tonen.