Onthaasten?

Even tot rust komen ..

 

Heb je behoefte om tot rust te komen? Vaak lukt dit  in je eigen thuisomgeving niet omdat je met teveel prikkels rondom zit. Onze vakantiewoning is uitermate geschikt voor mensen die even willen vluchten uit hun hectisch bestaan of gewoon even wat rust nodig hebben en wat gas willen terugnemen, wat ook de reden mag zijn.

Onthaasten , nood aan rust vakantie

Wat hebben wij te bieden…

Onze vakantiewoning ligt in een prachtig stukje open natuur met vergezichten op een bergketen. Ons privé domein van meer dan 8ha biedt u de mogelijkheid om op het eigen domein je vrij te bewegen. Of het nu met een stoeltje je ergens af te zonderen is of om een boek te lezen of met een dekentje je in het groene gras te vlijen voor een 4 uurtje, hier kan het.

De rust en de wijdse natuur geven je ademruimte, de nachten zijn stil en indien gewenst doven wij de omgevingsverlichting zodat je geen last hebt van lichtvervuiling om te genieten van de sterrenhemel. Onze comfortabele bedden zorgen voor een goede nachtrust.

Het zwembad heeft geen openingsuren, dus mocht u zin hebben om op gelijk moment van de dag of nacht een verkwikkende duik te willen nemen dan kan dat. 

Hier kan je jezelf terug vinden ..